ÇİLEK BUNAMAYI GECİKTİRİYOR! Çilek, içeriğinde barındırdığı fisetin adlı madde sayesinde zihnin daha fazla ve verimli çalışmasını sağlıyor. Bununla birlikte uzun vadede hafıza kaybının etkilerini azaltıp, bunamayı geciktiriyor. BİTTER ÇİKOLATA BEYNE OKSİJEN TAŞIYOR! Bitter çikolatanın içinde yoğun miktarda bulunan magnezyum ve antioksidanlar, beyne oksijen taşıyarak beynin daha aktif çalışmasını sağlıyor. Uzmanlar sınavlardan, sunumlardan önce bitter çikolata yenilmesi tavsiye ediyor. devamı sonraki sayfada…
ÇİLEK BUNAMAYI GECİKTİRİYOR! Çilek, içeriğinde barındırdığı fisetin adlı madde sayesinde zihnin daha fazla ve verimli çalışmasını sağlıyor. Bununla birlikte uzun vadede hafıza kaybının etkilerini azaltıp, bunamayı geciktiriyor. BİTTER ÇİKOLATA BEYNE OKSİJEN TAŞIYOR! Bitter çikolatanın içinde yoğun miktarda bulunan magnezyum ve antioksidanlar, beyne oksijen taşıyarak beynin daha aktif çalışmasını sağlıyor. Uzmanlar sınavlardan, sunumlardan önce bitter çikolata yenilmesi tavsiye ediyor. devamı sonraki sayfada…